OWAY!

Ons idee om een plek te creëren waarbij iedereen zich prettig voelt is geslaagd. Maar het gaat veel verder dan alleen het gevoel dat je krijgt wanneer je bij ons bent. Wij geloven dat als we allemaal samenwerken aan een positieve verandering, we van de wereld een betere en gezondere plek kunnen maken. Om een blijvend positief verschil te kunnen maken kijken wij daarom onder andere naar de oorsprong van onze producten.

Geuren van zoete sinaasappel, bergamot, citroen, lavendel, vanille en venkel, het geeft je een energie en een fris gevoel.

Een van de producten waar wij mee werken is Oway, ook wel: Organic Way. En net als BEICHIES, kent deze naam een heel precieze betekenis. 

De basis van Oway is gebouwd vanuit 100% duurzame normen, Zo hebben ze bijvoorbeeld in Italië meerdere hectaren grond waar ze de gewassen die nodig zijn voor de producten zelf verbouwen. Naast dit gebied staat hun fabriek hierdoor wordt de impact op onze natuur geminimaliseerd en kan er tegelijk een hoge kwaliteit garandeert worden.

Als je kiest voor Oway dan kies je samen met ons voor een eco-vriendelijke productieproces en het gebruik van hernieuwbare energie. Ook kiezen we dan voor duurzame verpakkingen en materialen. Het resultaat? Hiermee beperken we de CO2-uitstoot tijdens het productieproces en gebruiken niets aan extra grondstoffen uit de biologische en biodynamische landbouw! 

Net dat beetje extra; dat is wat jij van ons mag verwachten. Voor jou, voor jouw haar en voor de wereld. 

 

 

We doen het met z’n Beichies! 
 

Liefs, 🧡🧡

Recente blog posts

Scroll naar top