Afspraak maken

Bestaande klanten

Voor het maken van een afspraak willen we je vragen om je gegevens achter te laten door op de onderstaande button “afspraak maken” te klikken. We vragen je om je voorkeur voor stylist aan te geven, het type behandeling en je voorkeursdagen. We zullen dan binnen 48 uur contact met je opnemen om de afspraak in te plannen.

Mocht je afspraken willen annuleren, dan vragen we je om dit minimaal 24 uur van te voren met als subject: ANNULEREN door te geven per mail

*Annuleren of verplaatsen kan altijd maar hou er wel rekening mee dat er op korte termijn geen plekken beschikbaar zijn, onze planning is volgeboekt voor de komende periode.

Afspraak maken

Nieuwe klanten

Helaas nemen wij op dit moment nog geen nieuwe klanten aan. Maar hier komt snel verandering in. We bezig om het team uit te breiden, dus mochten jullie nog een leuke haar stylist kennen, zou je ze dan willen attenderen op op onze vacatures.

Via onze instagam stories kan je wel in aanmerking komen voor een last minute plek, deze is bedoelt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. 

Als je wil kan je hieronder je gegevens achterlaten zodat we je snel kunnen helpen wanneer je een last minute plek bemachtigd hebt.

Registreren