Neem contact met ons op

We helpen je graag

Je vindt salon aan de bekende binnengracht (met eigen werfkelder), Oudegracht 10. We zitten middenin het centrum van Utrecht, op maar een paar meter afstand van de Dom en het bekende Domplein. Wij zijn uitstekend bereikbaar met de trein en als je wilt parkeren dan raden we aan plekje te zoeken in de omgeving van het bekende Nijntjeplein, wat maar op een steenworp afstand ligt van de salon.

Contact

info@beichies.nl 

Adres

Oudegracht 10
3511 AM Utrecht

Openingstijden

Maandag – zaterdag 
9.00 – 18.00

Volg ons

Heb je als klant nog vragen die je aan ons kwijt wilt of ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken en heb je hier nog vragen over? Laat dan hieronder nog even je gegevens achter, dan zorgen we dat we zo snel mogelijk hier op terug komen. En natuurlijk ben je van harte welkom in onze salon waar we je ook verder kunnen helpen.

Stuur ons een bericht

Contact
Naam
Naam


Utereg stadsie van mijn hart

Over Utrecht

Er zijn zoveel verborgen geheimen in de stad te vinden, deze willen we graag met jullie delen.

Literatuur:  Utereg is een stad van de literatuur. Elke zaterdag wordt er een klinker van de Oudegracht vervangen door een tegel met een nieuwe letter, dit wordt uiteindelijk een eindeloos gedicht.

Rietveld schröderhuis: Het Rietveld Schröderhuis van de Utrechtse architect Gerrit Rietveld staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Utereg grachtenstad: Utereg is uitgeroepen tot de mooiste grachtenstad van Europa. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de binnengrachten.

Utrechtse werfkelders: Is ontstaan vanaf jaartal 1150. Karakteristiek is dat de werfkelders onder de openbare weg liggen, hierdoor loop je op straat niveau t.h.v. de boomtoppen en dat is uniek in de wereld. En laten wij nu ook zo’n mooie werfkelder bezitten waar iedereen van kan genieten.

Afspraak maken