Prijslijsten

Behandelingen

Knippen Kleuren wenkbrauwen

Knippen

Voordat wij beginnen, gaan wij in gesprek over wat jouw wensen zijn en op basis daarvan geven wij je advies wat daar het beste bij aansluit.
Wij knippen naar de valling van jouw haar, wat betekent dat wij naast het knippen in nat haar ook droog knippen. Naast het knippen vinden wij het belangrijk dat je bij ons mooi gestyled de deur uitgaat. Tijdens het stylen laten wij je zien hoe je dit zelf ook vrij eenvoudig thuis kan doen.

Knippen (dames & heren)

€ 45,00

Knippen & Föhnen

€ 61,95

Tondeuse coupe

€ 25,00

Kleuren

Wij durven van onszelf wel te zeggen dat wij échte kleurexperts zijn. Samen met jou kijken wij wat je wensen zijn en op basis daarvan bepalen wij wat de mogelijkheden zijn. Wij kleuren op een zo zacht mogelijke manier, want kleuringen blijven het mooist op gezond haar. Wij werken met veel verschillende kleur- technieken en leggen je graag uit wat er gebeurt tijdens het kleuren van het haar. Daarnaast geven we je advies hoe je de kleur het beste kan onderhouden.

LET OP!  Prijzen kunnen variëren, afhankelijk van je haarlengte en productgebruik. Geen zorgen, dit overleggen wij altijd van tevoren.

Zonder folie

Toner

€ 49,95

Uitgroei

€ 56,95

Totaal kleuring

€ 79,95

Met folie

Contouring

€ 109,95

Folies deel

€ 129,95

Folies heel

€ 159,95

wenkbrauwen

Wij zeggen “wenkbrauwen zijn de kapseltjes van het gezicht”. Het kan je gezicht zoveel sterker maken.

Treading

€ 15,00

Waxen & Epileren

€ 15,00

Verven

€ 15,00