Wie zijn wij

Over (ons) Beichies

Over ons

Nichtjes Kim & Mandy

Hetzelfde DNA

Wij zijn twee nichtjes die niet alleen ons DNA, maar ook het plezier van het vak én andere dingen uit het leven delen. Op heel veel fronten zijn wij exact hetzelfde, maar op het gebied van het runnen van de salon hebben wij ieder onze eigen inbreng. Het grootste verschil: Kim is een nachtbraker en Mandy een vroege vogel. Komt goed uit want wij zitten bomvol ideeën die we allemaal nog willen waarmaken.

“In ons eentje” is een uitspraak die bij ons past als wij samen zijn. Wij zijn in 2016 begonnen met Beichies en inmiddels is ook ons DNA verspreid over onze Beichies familie. Wij willen er voor zorgen dat er een plek is waar niet alleen wij, maar ook onze enorme diversiteit aan klanten zich prettig voelen. Wij snappen heel goed dat het haar een deel van je identiteit is, je beschrijft tenslotte een ander persoon vaak ook aan de hand van het haar. Daarom onze veelgebruikte uitspraak “je bent zoals je haar”.

Groot denken, maar klein aanvoelen

Wij denken groot, maar willen toch klein aanvoelen. Iedereen is gelijk en voelt zich welkom. Onze prijs is toegankelijk en onze kwaliteit is hoogstaand. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om de mooiste coupes en kleuren te krijgen. En daar komt ook gelijk onze ambitie om de hoek kijken. Beichies is al een begrip in Utrecht, maar als je ons vraagt, waar sta je over 20 jaar? Dan zijn wij nog steeds gelukkig met onszelf, ons vak en heeft het grootste deel van de inwoners van Utrecht (en omstreken) een keer onze Beichies vingers door hun haar gehad. 

Afspraak maken

Haar laat een indruk achter

Onze salon, onze handtekening

Naast het haar, houden wij er ook van om bezig te zijn met het interieur en styling. Voor ons is het “warme thuis” gevoel wat je krijgt als je bij ons binnenkomt ook heel belangrijk. De salon is onze handtekening en laat ook een stukje van ons DNA weer terug komen. Laat je daarom steeds weer inspireren en verrassen door de metamorfoses van onze salon en de kunstobjecten aan de wand waar je voor kunt inschrijven.

Bewust of onbewust communiceren wij via ons haar over onze indentiteit.

 

Verborgen verhalen

Communicatie via het haar

Het is een onderdeel van onze identiteit, het kan namelijk verborgen verhalen bevatten. Haar is intiem omdat het op vele manieren verbonden is met ons lichaam, wij leren communiceren via het haar. Wij kunnen ons verbinden met de persoon achter het haar. Veel mensen zouden niet zomaar door anderen hun haar laten aanraken, het is toch best intiem. Daarom maken wij een zorgvuldige selectie van onze Stylisten waar wij ons prettig en veilig bij voelen. Degene die je haar doet, zou je als geen ander moeten begrijpen. Hier besteden wij tijdens onze interne trainingen veel aandacht aan. Klanten komen vaak al jaren bij Beichies, het is ook interessant om te zien hoe de levens zich ontwikkelen. Onze Beichies Familie wordt intensief getraind op vele technieken, maar daar draait ons vak niet alleen om. Iedereen wordt ook goed begeleid om onze klanten goed aan te voelen en dus écht te leren kennen. 

Het team

samen is alles leuker

Onze Beichies familie

Beichies ademt écht Utrecht uit, oftewel Utereg. Alhoewel wij er niet allemaal vandaan komen zijn wij één voor één gek op deze stad. Wij krijgen van onze klanten terug dat we een team zijn die zo fijn samenwerkt en dat is ook echt zo. Wij zijn allemaal echt gek op ons vak en dit is wat wij het aller liefste doen. De lat ligt hoog, en er is altijd ruimte voor ontwikkeling. In ons academie leiden wij onze onze Beichies Familie op tot de #1 kleur & knip specialist van Utrecht en omstreken. En als je zou denken dat een bob altijd hetzelfde is, nee, hier zit zo veel variatie in. Al is het al omdat elk mens anders is, met een eigen haarstructuur, gezichtscontouren en persoonlijkheid. Hier passen we ook onze knip- en kleurtechnieken op aan.

Beichies team