Met z’n Beichies kijken naar de toekomst.

Waarom Beichies

Wij werken met onze handen en vanuit ons hart. Dit houdt bij ons in dat wij luisteren naar onze collega’s en klanten. Wij zijn vooral bezig met de behoefte in het nu. Er wordt alleen gekeken naar de toekomst als wij bezig zijn met onze groeidoelstellingen, zodat wij samen blijven groeien en bouwen aan iets moois.

Neem een kijkje in ons team

Kim

Eigenaar

Kim wordt ook Kimmiepedia genoemd omdat ze altijd leuke weetjes heeft, ze wil dat iedereen het fijn heeft en geeft haar geld het liefst aan eten uit.

Kenmerken
Utrechtse roots, ze loopt altijd op hakken, ultiem lang haar en krijgt het altijd voor elkaar om haar kleding te verpesten met verf.

Plekken waar ze uithangt
Ze is net zo lief met vrienden in de stad, maar ook heel graag alleen aan het wandelen in de stad met een lekker koffietje in haar hand.

Lievelingsproducten
Als shampoo gebruikt Kim het liefst de Rebuilding Hair Bath van Oway met het bijbehorende masker voor herstel van het haar. Tijdens het föhnen gebruikt zij het liefst het Silk’n Glow Serum van Oway om haar geföhnde haar langer in model te houden. 

Mandy

Eigenaar

Mama van drie, ze is warrig en gestructureerd tegelijk, komt nog steeds in situaties die alleen haar kunnen overkomen en ze is geen moeilijke denker. 

Kenmerken
Is graag met meerdere dingen tegelijk bezig, ze houdt van verandering en komt daardoor altijd met weer een nieuw plan om dit allemaal vol te houden sport ze ook heel graag.

Plekken waar ze uithangt
Bij haar gezin en familie in het mooie Almere, ze loopt graag rond in grote steden en soms nog wel een goed feest (maar dan wel overdag).

Lievelingsproducten 
Gebruikt The Moisturizing Mask van Oway als verzorgingsproduct, maar ook als stylingproduct als je het gedurende de dag in je haar laat zitten. De Plant & Mineral Refresh van Oway gebruikt ze graag als droogshampoo, gevolgd door de Shaping Putty voor meer textuur in haar warrige bob. 

Fenne

HR-medewerker 

Super precies, heeft voor iedereen een luisterend oor en is een impulsieve- cleaner.

Kenmerken
Super blondje (bijna haar natuurlijke kleur) met knotje boven op haar hoofd en kan niet zonder haar koptelefoon.

Plekken waar ze uithangt
Overal waar live muziek is en ze vindt het ook heerlijk om lekker rustig thuis te zijn.

Lievelingsproducten
Boekt het liefst eens in de zoveel tijd een ABC Treatment van Redken voor zichzelf in om haar haar wat meer voeding en glans te geven. Tijdens haar ochtendroutine gebruikt ze het liefst de Dry Shampoo Blonde en Extreme Hold Spray van REF voor meer stevigheid. Ook lekkere producten voor het maken van haar beroemde knotje.

Melanie

Haar Stylist

Ze is een spontane flapuit, lacht luid in de middag. In de ochtend staat ze bekend als mij niet bellen.

Kenmerken
Zet ieders contouren minstens net zo strak als haar eigen wenkies en wordt erg blij als ze een Indisch gerecht ziet.

Plekken waar ze uithangt
Bij familie en vrienden, ze loopt ook graag in het bos met haar hond Rio, daarnaast maakt ze ook tijd vrij voor een latin feest.

Lievelingsproducten
Als shampoo gebruikt Melanie de Volumizing Hair Bath van Oway, “Het geeft mijn fijne haar stevigheid en de shampoo reinigt goed”. Ze houdt haar kleur mooi en shiny met de Color Protection Mask van Oway, deze verzwaart het haar namelijk niet. Daarnaast kan ze niet zonder The Volume Spray van Oway! Deze geeft een goede stevigheid op de aanzet, maar je kan nog wel met je handen door het haar. Mel houdt er namelijk van als haar haar schoon aanvoelt. 

Nikita

Haar Stylist

Mama van drie kids, kan heerlijk dagdromen en heeft hele grappige uitspraken.

Kenmerken
Mooi Molukse roots, houdt van glanzend haar en heeft een kokos verslaving.

Plekken waar ze uithangt
Bij haar gezin en een deel van haar familie in het mooie Almere en anders bij de andere helft van haar familie richting Eindhoven.

Lievelingsproducten
Gebruikt zowel bij haar klanten, als bij zichzelf heel graag de Bio Rich Water van Oway tijdens het stylen. Deze combineert ze dan graag met Oway’s Silk,n Glow Serum voor echte glans en voeding van het haar. Voor wat meer stevigheid aan de aanzet gebruikt ze graag de Volumizing Root Spray, omdat deze eigenlijk voor ieders haar lekker werkt. 

 

Marisa

Haar Stylist

Mama van twee kids, een positieve denker en is super grappig. En lacht altijd om grappen van een ander.

Kenmerken
Mooie Molukse roots, enorme bos met krullen, loopt het liefst op sneakers en heeft een hele aanstekelijke lach

Plekken waar ze uithangt
Met haar kids in het mooie Almere dichtbij haar familie en dagjes of weekendjes weg.

Lievelingsproducten
Verzorgt haar prachtige bos krullen het liefst het Silk’n Glow Mask van Oway. En om deze in vorm te houden gebruikte ze dagelijks de Curl Cream van REF. Ze wast het liefst met de Purifying Dry Scalp Shampoo. 

Kristel

Haar Stylist

Mama van een te schattig jochie, heeft super droge humor, een creatief brein en gaat goed op structuur.

Kenmerken
Mooie Molukse roots, old school tattoos en wordt blij van kunst op haar nagels.

Plekken waar ze uithangt
Dagjes weg, slenteren door de stad en plekken waar je lekker kan eten en een drankje kan doen.

Lievelingsproducten
Kristel wast haar haar het liefst met de Rebuilding Hair Bath van Oway. Om een mooie glans in haar lengte te krijgen gebruikt ze het Silk’n Glow Serum en voor stevigheid op de aanzet de Sea Salt Spray, beide van Oway.

Lisa

Haar Stylist

Super behulpzaam, lief en weet heel goed wat ze wil.

Kenmerken
Ze draagt graag Limited Edition sneakers en maakt een kunstwerk van haar nagels.

Plekken waar ze uithangt
Ze is graag op pad samen met haar vriend en haar te schattige zoontje en vind het ook leuk om op het laatste moment te bepalen waar ze zin in heeft.

Lievelingsproducten
Voor velen een verrassing, maar onze lieve Lisa heeft eigenlijk krullen van zichzelf. De pluis die hier soms bij komt kijken verzorgt ze graag met de Frizz Tamer van REF. Tijdens het wassen van haar haar gebruikt ze het liefst de Rebuilding Hair Bath en bijbehorende Rebuilding Maks van Oway om haar haar te versterken zonder het slap te maken.

Jess

Haar Stylist

Creatieve alleskunner, mama van een kleine mini me en is gewoon lekker zichzelf.

Kenmerken
Mooie Indische roots,  tattoos vanaf het gezicht tot haar been (ook een paar die ze bij zichzelf heeft gedaan) en een mooie tunnel in haar oor.

Plekken waar ze uithangt
Is graag met haar dochtertje in de natuur en heeft een passie voor fotografie.

Lievelingsproducten
Oway’s Molding Mist is onmisbaar voor Jess haar lange lengtes. “Deze blijft fijn doorkambaar en is een lichtgewicht”, beaamt ze dan ook. Voor extra textuur kiest ze vaak voor Volume & Texture Hair Puff van Oway, dit is een fijne lichte poeder die volume geeft op je aanzet. Onze Queen of stugheid sprayt als laatste meestal nog wat Bodifying Hair Renewer voor dat extra laatste zetje. 

 

Iris

Haar Stylist

Nuchter dorpsmeisje uit noord Groningen dat stiekem geniet van haver lattes in Amsterdam, waar zij woont met haar partner en zoontje Jefta.

Kenmerken
Een kleurrijke muurbloem in vintage outfits die graag eerst de kat uit de boom kijkt, met roots die liggen in Zuid-Korea. Haar alter ego Sun Young komt pas tevoorschijn wanneer ze het nachtleven induikt.

Plekken waar ze uithangt
Struint het liefste kringloop- en tweedehandswinkels af of reist graag op de bonnefooi naar verre oorden met een Lonely Planet reisgids onder de arm. Buiten de vakanties om vind je haar op de yogamat in de woonkamer of in hardloopschoenen langs de Amstel. In de zomer pakt ze graag een festival of vind je haar linksvoor op een Afro House feest.

Lievelingsproducten
De volledig vegan Spray Wax van REF is een van Iris haar favorieten. Deze wordt door haar gebruikt voor textuur in de lengtes. Ook is een van haar favorieten De Texturizing Spray van REF & de Bodifying Hair Renewer van Oway, beide voor textuur en stevigheid. 

Jody

Haar Stylist

In het hartje van Utrecht woont Jody met haar mooie gezin. Overdag fietst of wandelt ze graag langs de Utrechtse grachten met haar zoontje. ’s Avonds borrelt ze gezellig met vriendinnen, hoewel ze tegenwoordig wat vroeger vertrekt. ;-).

Kenmerken
Haar nageltjes zijn altijd perfect gelakt, haar zorgzame aard is onmiskenbaar en zomers vindt ze het heerlijk om af en toe een festivalletje te bezoeken!

Plekken waar ze uithangt
In Utrecht met haar gezinnetje, zwetend tijdens een lesje bodypump, gezellig thuis met vriendinnen óf op het terras genietend van de Utrechtse sfeer.

Lievelingsproducten
Op wasdagen pakt Jody graag De Sebum Balance Hair Bath van Oway erbij. Deze helpt om de ietwat vettige hoofdhuid weer in balans te brengen en de hoofdhuid goed te reinigen. Om glans en verzorging aan haar haar toe te voegen gebruikt ze het liefst De Moisturizing Hair Mask en het Slik’n Glow Serum van Oway tijdens haar routine. 

Renee

Salonassistent

Houdt van gezelligheid, kan niet stilzitten en is altijd in voor een drankje en dansje.

Kenmerken
Lange dame, goedlachs en heeft altijd tijd voor een praatje.

Plekken waar ze uithangt
Naast haar studie Creatieve Business vind je haar op het terras of met vrienden op een festival.

Lievelingsproducten
Renee is een zachtaardig persoon en dat zie je ook terug in haar keuze voor haar lievelingsproducten. Ze gebruikt graag De Smoothing Cream en De Moisturizing Hair Mask van Oway voor verzorging tijdens en na het wassen. De Glossy Nectar van Oway is haar favoriete serum voor het stylen van haar haar. 

Demi

Salonassistent

Een lieve, hardwerkende student. Oog voor detail en een super Beichies maatje voor onze stylisten. 

Kenmerken
Onze bejamin, praat snel, goedlachs, vrolijk en kim heeft haar zelfs geboren zien worden.

Plekken waar ze uithangt
Maakt haar niet zoveel uit als het maar met familie of vrienden is.

Lievelingsproducten
Demi heeft drie producten die ze standaard gebruikt als ze haar eigen haar doet. Om haar punten te verzorgen gebruikt ze graag het Silk’n Glow Serum van Oway. De Ref Dry Shampoo – blonde en de Extreme Hold Spray gebruikt ze voor extra stevigheid op de aanzet en in haar lengte. 

 

Norah

Salonassistent

Een student die altijd bezig is met haar studie. Graag boeken leest in haar vrije tijd, vaak aan het dagdromen is en een rustig en zorgzaam karakter heeft.

Kenmerken
Leuke meid  met roots uit de Molukken, praat lekker snel, houdt van eten en vindt alles wat blinkt mooi

Plekken waar ze uithangt
Naast haar studie in Utrecht is ze veel te vinden op het voetbalveld, tentfeesten, terras en overal waar familie en vrienden zijn.

Lievelingsproducten
Norah houdt van verzorgde glanzende lengtes, met een beetje stevigheid aan de aanzet. Om dit te creëren gebruikt ze het liefst De Glossy Nectar en de Moisturizing Hair Mask van Oway. Juist voor die stugheid gebruikt ze Oway’s Volumizing Root Spray.

Puck

Salonassistent

Ook al lijkt het niet zo, ze heeft het altijd naar haar zin! Avontuurlijk maar ook graag lekker thuis op zoek naar de laatste interieur vondsten.

Kenmerken
Geen dom blondje maar soms wel een beetje onhandig. Eet het liefst elke dag pasta.

Plekken waar ze uithangt
Overal waar de zon schijnt, studeren wanneer het moet, met vriendinnen in de stad, aan het klussen met familie of lekker thuis op haar roze bank.

Lievelingsproducten
Puck kan soms nogal wat last hebben van klitten in haar haar, zeker na het wassen. Om hierbij te helpen gebruikt ze het Rebuilding Hair Masker en de Thermo Detangling Cloud Spray van Oway. Om de boel niet al te zacht te maken na al deze verzorging, spray ze graag de Volumizing Root Spray op haar aanzet. 

Thérèse

Salonassistent

Na een paar jaar niet als kapster in de salon te hebben gestaan, ging Therese toch het kappersvak missen. Vandaar dat zij via onze collega Jody, tevens haar vriendinnetje, hoorde over Beichies en besloot om direct te solliciteren. Sinds die dag combineert Therese haar twee werelden. Een dag bij ons als salonassistent en de rest van de week als paraveterinair in de dierenkliniek.

Kenmerken
Therese haar lang blonde lokken en vrolijke bruisende energie zijn niet te missen. Als familiemens schiet ze iedereen te hulp. Ze beschrijft zichzelf dan ook als een behulpzaam type en is gek op gezelligheid.

Plekken waar ze uithangt
Wandelend langs de kust lijn met haar hond of borrelend in de binnenstad met vrienden. Haar favoriete combi is een goed glas wijn en het gezelschap van haar zus. Daarnaast houdt ze erg van koken, de wereld ontdekken met haar vriend of (hard)lopend door de polder

Lievelingsproducten
De producten die ik fijn vind zijn: De Rebuilding Hair Mask, Silk’n Glow Serum en de Volume & Texture Hair Puff alle drie van Oway!”. Ze leerde Oway pas kennen toen ze bij ons in de salon kwam en was direct enthousiast. Vooral omdat dit merk ook een lijn heeft voor het beschadigde haar. Ze vind het fijn dat er een product is waarmee je ook vanuit huis je beschadigde haar kan herbouwen. 

 

Sverre

Salonassistent
Ontmoet onze avontuurlijke Sverre, die na het ontdekken van Malaga, Toronto en Valencia, het team kwam versterken. Borrelen is voor haar een sport en dansen haar tweede taal.

Kenmerken
Met een motto als “niet lullen maar poetsen” is Sverre de daadkrachtige dromer van het team. Ze is onze gestructureerde grappenmaker, met een aanstekelijk lach. Ze beschrijft zichzelf als sociaal, een regelnicht, maar ook een beetje introvert.

Plekken waar ze uithangt
Sverre kan slecht stil zitten zegt ze zelf en dat zie je ook terug in de plekken waar ze het liefst uithangt. Haar dagen wisselt ze af met restaurantjes, de sportschool, thuis op de bank, wandelend in het park, in het winkelcentrum of op een strand onder de zon.

Lievelingsproducten
Voor haar golvende haar gebruikt ze graag REF’s Curl Cream voor extra ondersteuning. Haar tip: “niet al te veel van gebruiken, want het werkt super goed”. Sverre houdt van zacht haar en brengt daarom graag het Slik’n Glow Serum van Oway aan in haar lengtes. Aan haar aanzet wil ze graag iets meer stevigheid, hiervoor kiest ze vaak De Sea Salt Spray van Oway. Net dat beetje extra versteviging, ook goed te combineren met krullend haar vind ze.  

 

Lotte

Salonassistent
Maak kennis met Lotte! Haar creativiteit uit zich zowel met potlood als penseel. Wanneer ze niet aan het tekenen of schilderen is, vind je haar wandelend in de stad of dansend op technofeesten.  

Kenmerken
Een goedlachse, altijd energieke, soms iets wat chaotische meid. Te herkennen aan haar superstrakke eyeliner en blonde lokken. 

Plekken waar ze uithangt
In het bruisende Utrecht of tussen de Brabantse gezelligheid, maar altijd klaar voor een nieuw avontuur. 

Lievelingsproducten
Lotte heeft 1 duidelijke favoriet en dat is de Dry Shampoo – Blonde van REF. Deze gebruikt ze om haar haar wat op te frissen en om volume aan te brengen op de aanzet. Omdat deze droogshampoo perfect past bij haar blonde haar, laat hij geen strepen achter. Daarnaast gebruikt ze dagelijks de krultang om wat meer beweging aan te brengen in haar lengtes.

 

Marita

Salonassistent
Marita vind het heerlijk om urenlang aan de keukentafel te zitten en al haar vriendinnen een luisterend oor te bieden. Ze beschrijft zichzelf als perfectionistisch, maar ook iets wat chaotisch. Eigenschappen die je zeker weten van haar terug zal zien bij ons in de salon. 

Kenmerken
Plant de dingen graag zo goed mogelijk in, maar kan deze planning ook goed loslaten en spontane en impulsieve beslissingen maken als ze daar meer zin in heeft.

Plekken waar ze uithangt
Zomers bevindt ze zich het liefst ergens op reis in een warm land of op een festival. Ook wandelt ze graag door de stad, is ze te vinden in de sportschool of in de keuken. Marita probeert namelijk graag nieuwe gezonde recepten uit. 

Lievelingsproducten
Marita gebruikt het liefst de Bodifying Hair Renewer van Oway voor volume en versterking van het haar. Maar gebruikt ook graag de dry shampoo van REF voor extra volume en stevigheid. 

 

Roos

Salonassistent
Een dromerige creatieveling met een liefde voor creëren. Van het maken van houten meubels, het knippen van klanten tot grafisch ontwerpen en fotografie.

Kenmerken
Wisselt graag elke week van haarstijl. De ene keer haar natuurlijke krullen, de andere week stijlt ze haar haar of heeft ze een geföhnde slag.

Plekken waar ze uithangt
Tussen het studeren en werken door, is Roos graag te vinden aan een grote diner tafel met al haar geliefde aan tafel voor wie ze wat lekkers heeft gekookt. Ook kan ze erg genieten van wandelingen door het park, mooie onderwater werelden tijdens het duiken of van een goed techno of latin feestje.

Lievelingsproducten
De Smoothing Cream van Oway gebruikt ze graag is stijl haar bij zichzelf en bij haar klanten. Voor haar natuurlijke krullen pakt ze graag de Curl Priming Cream in combinatie met de Glimmering Bond van Oway voor het optimale resultaat. 

 

Wij zijn op zoek naar jou!

Solliciteer nu

Rust en balans

Anders dan anders

Niet in elke salon zie je deze werkwijze, maar wij zorgen voor rust en balans. De dag starten we rustig op met elkaar, in een altijd opgeruimde salon. Wij bespreken onze planning voor de dag en gaan vervolgens relaxed van start. De agenda van de dag is goed gestructureerd en wordt per behandeling uitzonderlijk lang gepland. Ook al heb je een korte behandeling, dit zorgt ervoor dat je altijd tijd over houdt om je tussendoor even te kunnen ontspannen en je voor te bereiden op de volgende klant. 

Wat ons ook uniek maakt, is dat elke Stylist de hele dag met een eigen Beichies maatje werkt, waardoor er nooit sprake is van een stress of gigantische uitloop van de agenda. En dit werkt weer door in een ontspannen sfeer voor de Stylist, de klant en daarmee de Beichies Blij Kernwaarde. 

Video’s

Bekijk meer

Een video zegt meer

Wat je aandacht geeft groeit. Daar geloven we heilig in. Een teamdag in Rotterdam naar de Haarexpositie. Naast de gezelligheid hebben we ons laten inspireren bij de haarexpositie.

Spontaan momentje

Tijdens de lockdown hadden we een lootjes actie bedacht. We hebben toen zoveel support gehad van onze lieve klanten. En om wat terug te doen hadden we een hoofdprijs van 500,- te besteden bij Beichies bedacht. En kijk hier wat een onvergetelijke reactie van onze lieve Raimunda toen ze de hoofdprijs won.

‘Cutwijven’ gezocht

Lekker gedurfd, maar natuurlijk met een knipoog. We houden niet altijd van de gebaande paden, en zijn net een beetje anders dan anders. Met deze advertentie hebben we voor flink wat opschudding gezorgd en heel veel hilarische reacties.