no show

WAAROM HANTEREN Wij EEN NO-SHOW BELEID?

IN DE PRIJS VAN EEN BEHANDELING ZITTEN VEEL KOSTEN VERWERKT: PRODUCTEN, UURLOON ENZ.

ZOALS IEDEREEN VAN ONS GEWEND IS ZIJN WIJ GEEN STANDAARD KAPSALON, DAAROM WILLEN wij OOK ZO TRANSPARANT EN DUIDELIJK MOGELIJK COMMUNICEREN WAAROM er EEN NO-SHOW BELEID is INGEVOERD. WIJ VINDEN HET NIET NODIG OM ANNULERINGSKOSTEN STANDAARD DOOR TE BEREKENEN IN DE PRIJS VAN ONZE BESTAANDE BEHANDELINGEN.

HIERDOOR BEN JE ALS TROUWE KLANT DUS NIET DE DUPE VAN ANNULERINGSKOSTEN DIE Wij OP VOORHAND BEREKENEN, MAAR KUN JE JUIST PROFITEREN VAN EEN PRIJS DIE HEEL BEWUST EN MET VEEL AANDACHT GECALCULEERD IS.

KORTOM, WIJ VINDEN HET NIET NODIG DAT JIJ  DE DUPE MOET ZIJN VAN OP VOORHAND GECALCULEERDE ANNULERINGSKOSTEN. MAAR DAARENTEGEN VINDEN We DAT WIJ NIET DE DUPE MOGEN ZIJN VAN EEN ANNULERING BINNEN 24 UUR OF GEMISTE AFSPRAAK ZONDER OPGAAF VAN REDEN.

OM DEZE REDEN HEBBEN WE DE VOLGENDE VOORWAARDEN OPGESTELD:

JE KRIJGT VAN ONS TWEE DAGEN VAN TEVOREN EEN HERINNERING VIA EEN APP & MAIL. BIJ HET ONTVANGEN VAN JE HERINNERING VIA APP EN MAIL KRIJG JE 24 UUR DE TIJD OM JE BEHANDELING KOSTELOOS TE ANNULEREN.

———————————————————————————

VOORBEELD APP-HERINNERING:

HALLO #NAAM, VERGEET JE JE AFSPRAAK NIET?

DEZE STAAT OP #DATUM, #TIJD EN #BEHANDELING/SERVICE.

TOT DAN, MEIDEN VAN BEICHIES!

DE AFSPRAAK KAN VANAF NU NOG 24 UUR WORDEN GEANNULEERD. DIT KAN PER MAIL MET SUBJECT: ANNULERING BINNEN 24 UUR.

DAARNAAST VERWIJZEN WE JE GRAAG NAAR ONZE NO-SHOW PROCEDURE. KIJK HIERVOOR OP BEICHIES.NL/CONTACT

VOOR VRAGEN KUN JE MAILEN NAAR: INFO@BEICHIES.NL

VOORBEELD STANDAARD MAIL ANTWOORD:

HOI #NAAM,

WE WILLEN JE GRAAG HERINNEREN AAN DE AFSPRAAK DIE JE HEBT GEMAAKT BIJ ONS. JOUW AFSPRAAK IS OP # DATUM, #TIJD , #BEHANDELING/SERVICE.

WIL JE DE AFSPRAAK NOG VERANDEREN? DAT KAN NOG 24 UUR PER MAIL MET SUBJECT: ANNULERING BINNEN 24 UUR. DAARNA VERWIJZEN WE JE GRAAG NAAR ONZE NO-SHOW PROCEDURE. KIJK HIERVOOR OP BEICHIES.NL/CONTACT

VOOR VRAGEN KAN JE MAILEN NAAR: INFO@BEICHIES.NL

LET OP!: DE TIJD DIE GENOEMD WORDT IN DEZE AFSPRAAK HERINNERING IS DE JUISTE TIJD. DAT KAN IETS AFWIJKEN MET DE OORSPRONKELIJKE TIJD, DIT DOEN WIJ OM ZO EFFICIËNT MOGELIJK TE PLANNEN.

GROETJES,

DE MEIDEN VAN BEICHIES

———————————————————————————–

HOE KAN IK ANNULEREN?

DEZE APP & MAIL ZIJN EEN EXTRA GEHEUGENSTEUN, JE BENT ECHTER ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR HET NOTEREN EN NAKOMEN VAN JOUW AFSPRAAK. MOCHT JE NIET KUNNEN, LAAT HET ONS DAN BINNEN 24 UUR NA HET ONTVANGEN VAN JE HERINNERING WETEN VIA DE MAIL (INFO@BEICHIES) MET SUBJECT: ANNULERING BINNEN 24 UUR.

WAT ALS IK TE LAAT ANNULEER?

BINNEN 24 UUR ANNULEREN VOOR BEHANDELING = 50%

ALS JE EEN AFSPRAAK BINNEN 24 UUR VOOR BEHANDELING ANNULEERT WORDT 50% VAN DE BEHANDELING IN REKENING GEBRACHT, DIT IN VERBAND MET DE GERESERVEERDE TIJD EN PLAATS.

MOCHTEN Wij DEZE PLEK WEL IN KUNNEN VULLEN, IS HET DE EER EN DE ARBEID VAN ONSZELF DIE VERGOED WORDT.

WAT GEBEURT ER ALS IK MIJN AFSPRAAK NIET NAGEKOMEN BEN?

NIET GEKOMEN/VERGETEN, KOSTEN = 100%

ALS JE GEEN GEEN GEBRUIK MAAKT  VAN JE GERESERVEERDE PLAATS, ZONDER OPGAAF VAN REDEN EN DAARDOOR ONAANGEKONDIGD NIET VERSCHIJNT, WORDT HET VOLLEDIGE BEDRAG IN REKENING GEBRACHT VOOR DE GERESERVEERDE TIJD EN PLAATS.

DIT BRENGEN WIJ DE EERSTVOLGENDE KEER IN REKENING. HET NO-SHOW SYSTEEM ZAL DIT AUTOMATISCH HERKENNEN EN HET VERMELDEN BIJ JE VOLGENDE AFSPRAAK.

MOCHTEN wij DEZE PLEK WEL IN KUNNEN VULLEN, IS HET DE EER EN DE ARBEID VAN ONSZELF DIE VERGOED WORDT.

ADRES: OUDEGRACHT 10 | 3511 AM UTRECHT | T. 0641 911 509 | INFO@BEICHIES.NL

Scroll naar top